Rara wie ben je ...

Beschermende kledij (= een persoonlijk beschermingsmiddel = PBM) heeft als allerbelangrijkste functie uiteraard bescherming bieden aan de drager. Maar deze beschermende kledij (CE-merk), net zoals gewone werkkledij (zonder CE-merk) is ook vaak een ideaal middel om het "imago" van het bedrijf uit te stralen. Dit door identificatie en/of personalisatie (verder identificatie genoemd). Het is dan ook belangrijk dat deze representatieve kleding niet alleen wordt uitgerust met een verzorgde identificatie, maar ook dat het beeldmateriaal en/of de tekst (verder artwork genoemd), samen met de bijhorende kledij verzorgd is. Het geheel moet zijn glans bewaren ook na intensief gebruik en diverse onderhoudsbeurten. Dit lijkt eenvoudig, maar in realiteit is dit soms heel anders.

 

 

 

 

 

Interesse voor het volledige verhaal?
Hebt u reeds een login, klik dan op de navigatietoets 'Blog meer' en ontdek het volledige dossier. Indien niet, neem vandaag nog een lidmaatschap op de Technische dossiers van Febelsafe. 

Wat doen?
Stuur vandaag nog het Febelsafe-secretariaat (Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.) een mailtje.