BE Protection


Peraltastraat 22 - B-8000 Brugge
T +32 50 32 51 60 | F +32 50 32 51 69
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.beprotection.be
Contact: Els Minjauw


 

BE Protection werd opgericht in 2007 en is een onderneming die gespecialiseerd is in persoonlijke beschermingsmiddelen. Zaakvoerder Els Minjauw heeft een jarenlange ervaring in deze branche en kent de producten en de verwachtingen van de klanten dan ook door en door.

BE Protection biedt zijn klanten vier concrete troeven:

Kwaliteit

BE Protection biedt uitsluitend topkwaliteit. Alle producten voldoen aan de strengste en de nieuwste veiligheidsnormen.

Doordachte vormgeving

BE Protection biedt producten die tegelijk mooi, functioneel en comfortabel zijn. Kleine praktische details maken vaak een heel verschil, waardoor het voor de werknemer niet alleen veilig, maar ook prettig werken is.
Uiteraard houdt BE Protection altijd rekening met bijzondere behoeften van de klant inzake materiaal, afwerking, enz.

Service

BE Protection wil een partner zijn voor zijn klanten. BE Protection luistert, denkt mee, analyseert de behoeften, en stelt geschikte producten voor. Daarnaast staat BE Protection garant voor een correcte orderopvolging en een stipte levering.
Met vragen of eventuele problemen kunnen klanten altijd terecht bij de dienst na verkoop.

Innovatie

BE Protection is mee met de markt: nieuwe producten of verbeterde versies van bestaande items krijgen meteen een plaats in het ruime gamma. Zo hebben de klanten van BE Protection steeds de meest geavanceerde producten.