2022 Febelsafe speeddating

20 oktober 22 - Febelsafe Speeddating in Smile Safari -Wijnegem.  
Een schot in de roos, blijkt uit de positieve reacties van de diverse deelnemende Febelsafe-leden.  

Het was voor mij, als nieuweling, een geslaagde editie. Voor het eerst kennis kunnen maken met collega’s in een zeer leuke en aangename setting. Uit de “dates” gaan er op korte tijd leuke samenwerkingen naar voorkomen. Gezien het voor mij allemaal nieuw was kan ik geen verbeterpunten aangeven. 
Molord Kjell

   

Wat mij betreft, een geslaagd event. Heel goede sfeer onder de deelnemers en de locatie (met het concept van kleine ruimtes waar we per twee konden praten gedurende korte tijd) in een zeer gemoedelijke was ook zeer gesmaakt. Spijtig dat Antwerpen zo moeilijk bereikbaar is met de wagen. Tijdsduur was volgens mij OK en ook al hebben we niet met iedereen kunnen speeddaten, had het niet echt langer hoeven te duren. Een diner achteraf is altijd een mooie afsluiter van zulke event.  Ook heel vriendelijke en correcte bediening. Voor herhaling wel vatbaar. De afwezigen hadden ongelijk. 
Guido Van Duren

   
 Het was:
  • Leerrijk
  • Gezellig
  • Zeer goed voor netwerking
  • Lekker eten

Voor herhaling vatbaar!
Maurits de Ridder

   

De speeddating was heel leuk en succesvol!  Het gaf de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en met elkaar te spreken over bepaalde onderwerpen.  Alhoewel ik niet iedereen gesproken heb, circa 7 personen niet, was het wel lang genoeg. Voor mij was het goed dat het afgelopen was, omdat het toch behoorlijk intensief was. Maar ik kijk er met een positief gevoel op terug!  Het is misschien wel voor herhaling vatbaar, maar als dan weer dezelfde personen/bedrijven komen, dan val je wel in herhaling en ik denk dat het dan niet zo’n succes zal zijn.
Gert-Jan Wisse

   

Ik vond dit een superleuk initiatief. Leuke setting… ideale locatie. Gelegenheid om 1 op 1 te daten… ( centraal gelegen, parking, je hoeft auto niet te nemen voor diner,… alles op 1 en dezelfde locatie) .  Door vele wijzigingen in deelnemers beetje chaotische opstart maar eind als goed.  Hopelijk komt er een vervolg maar dan met andere deelnemers, zo heb je op den duur iedereen eens gesproken MAAR dit zal geen makkelijke worden! 
Marian De Maeght

   
Ik vond dit zeer fijn om op korte momenten kennis te maken. In real time is het niet altijd zo mogelijk.
Veronique Vanhuyse
   

Was top, goede opkomst, heel leuke locatie en zeker voor herhaling vatbaar.
Nele Entbrouxk