BORGinsole

 

Torenstraat 89 - B-3110 Rotselaar
T +32 16 44 84 65 |  M +32 495 27 14 02 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.borginsole.com
Contact: Gratienne SionckeBORGinsole slaagt er als Belgisch maakbedrijf in om de bevolking dankzij hun gepatenteerde inlegzolen actief en gezond te houden.
Het bedrijf staat in voor de productie van zolen voor meer dan 200 podologiepraktijken in Europa.
Er wordt sterk ingezet op samenwerking met de onderwijswereld, met een groot engagement voor de opleidingen podologie ook in Erasmus programma’s en productiebeheer.

Dankzij hun innovatie- en bedrijfscultuur werd het bedrijf in 2020 gelauwerd met de Business Excellence Award en in 2015 werd hun vrouwelijke bestuurder bekroond met de Womed Award (uitgereikt door Hare Majesteit Koningin Mathilde).

Door maximaal te digitaliseren, te automatiseren en te robotiseren ,met hun wereldunieke productieketen, bewijst BORGinsole dat we ook in België kunnen produceren.

BORGinsole volgt strikt de Europese richtlijnen betreft PBM’s  om de door hun geproduceerde Podologische zolen gecertificeerd te kunnen aanpassen voor veiligheidsschoenen.