Hands Talent

 
Parklaan 90 - B- 2300 Turnhout
T +32 478 53 93 41
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.handstalent.com
Contact: Christof De BruynRECRUITMENT EXPERT :  GUIDING TALENT IN HEALTH & SAFETY and PPE 

 

Wat is het verschil tussen:

 Een recruiter die focust op Health & Safety en PBM

en

Een Health and Safety en PBM expert die focust op recruitment?

 

Antwoord: HANDS Talent!


Missie: het Health & Safety en PBM recruitment proces in Europa naar een hoger niveau tillen door middel van doorgedreven operationele ervaring in combinatie met expertise in recruitment.


Visie

HandS Talent zet z’n bijna 30 jaar ervaring in het PBM-domein in om de juiste connectie te maken tussen kandidaat en bedrijf.  Diepgaande operationele ervaring in PBM-gerelateerde domeinen zoals : productie, distributie en services omgeving, leidt tot waardevolle inzichten wanneer het op recruitment en profilering aankomt.  HandS Talent begeleidt een perfecte samensmelting.

Een tegenovergestelde visie en aanpak!

We keren het om.  HandS Talent is een Health & Safety en PBM professional die vanuit dit perspectief het recruitment proces naar een hoger niveau tilt.  We onderscheiden ons dus met een tegenovergestelde visie.  Health & Safety en PBM’s zijn onze wereld, ons netwerk, onze ervaring. 

HandS Talent is een team van experts in verschillende domeinen; recruitment, assessments, coaching, Health & Safety, (executive) management, sales… Door expertises samen te brengen, willen we het hoogste niveau bereiken, met als eindresultaat de juiste job door de juiste kandidaat in het juiste bedrijf op het juiste moment.