HAVEP

 


Bergstraat 50 - NL-5051 HC Goirle
T: +32 14 30 07 37 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.havep.com
Contact: Nele Entbrouxk


 HAVEP, service op het hoogste niveau

Al 150 jaar biedt HAVEP een verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Een voortdurende drive die we graag blijven voortzetten. Want de wereld staat niet stil en HAVEP ook niet.

Daarom gaan we voor nog betere, trendsettende producten; innovatieve oplossingen en een aanpak die zo dicht mogelijk bij de klant staat. Luisteren en praten, overleggen, meedenken en zo inspiratie opdoen voor vandaag én morgen.

Wij bieden je uitstraling, comfort en veiligheid,100% gepersonaliseerd op maat van je werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen met jou de stap naar een duurzame toekomst. Bovendien kan heel je bedrijf rekenen op een snelle en flexibele klantenservice en een proactief team dat met je meedenkt.

Zo kan HAVEP nog relevanter worden voor iedere sector, ieder bedrijf en iedere werknemer. En zorgen wij ervoor dat jij je voluit kan bezighouden met wat voor jou belangrijk is: je werk.


MET HAVEP WERK JE NOOIT ALLEEN.

- Onze klanten blijven kiezen voor HAVEP vanwege onze comfortabele kleding op maat van hun personeel – voor elke pasvorm en elke grootte.

- Onze gecertificeerde veiligheidsadviseurs analyseren je werksituatie en bevelen de kleding aan die het beste beschermt.

- Je kan rekenen op een proactief klantenteam dat met je meedenkt en alles in het werk stelt voor een vlotte en snelle levering.

- Duurzaamheid zit in ons DNA. Daarom staat HAVEP met veel zin en innovatieve ideeën klaar om ook in jouw bedrijf de groene ambities mee waar te maken.


Communicatie naar de markt :

HAVEP kiest voor een leefbaar loon

Bekijk hier de gehele video over HAVEP en haar mensen.