De leden van Febelsafe helpen bedrijven bij hun veiligheidsbeleid. Zij zijn geschikt om via hun vakkennis op een verantwoorde en gefundeerde manier een oplossing te bieden voor een correcte selectie en gebruik , onderhoud van veiligheidsmiddelen.

Daarenboven zijn er leden die instaan voor een degelijke opleiding zowel naar de inhoudelijke, technische, praktische zaken maar ook psychologische invloed; gedrag van deze aspecten.

Jaarlijks wordt door de Raad van Bestuur het Febelsafe lid van het jaar benoemd

 

 

Nieuwlandlaan 39 - B-3200 Aarschot
T: +32 16 57 11 57
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.texet.be 
Contact: Wim Geers


 


Texet Benelux
 is een toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle bedrijfskleding, werkkleding en promotioneel textiel. Naast kledij bieden we ook design, maatwerk en personalisatie van onze stockproducten aan en bekleden we hiermee een unieke positie in de markt als one-stop-shop. Ons succes is gebouwd op expertise, kwaliteit en een klantenservice van het hoogste niveau.

Succesvolle merken zoals James Harvest Sportswear, Printer Active Wear, J.Harvest & Frost, Projob Workwear en Cottover worden via distributeurs verdeeld waardoor we onrechtstreeks leveren aan zowel KMO’s als multinationals.

Met 15.000m² stockruimte en 12.000 palletplaatsen in België zorgen we steeds voor een snelle en accurate levering!

Bij Texet geven we om ‘natuur en mens’ en via verschillende initiatieven passen we een uitgebreid MVO beleid toe. Indien u hierover meer informatie wenst, bekijk onze site via www.texet.be

Texet Benelux maakt deel uit van de Zweedse, beursgenoteerde onderneming New Wave Group, een wereldspeler in bedrijfs-, sport en vrijetijdskleding enerzijds en geschenken, huisdecoratie en textiel anderzijds. Meer informatie over ons moederbedrijf vindt u op www.nwg.se

Kortom, bent u op zoek naar een leverancier waar kwaliteit, snelle leveringen en een optimale klantenservice centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 


 

Avenue Leopold III 33 - B-7134 PERONNES-LEZ-BINCHE
T: +32 6 423 07 13 |  F: +32 6 423 08 00
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.mewa.be/fr/ 
Contact: Danny Vermeir


 

MEWA, familiebedrijf

Opgericht in 1908 en onder leiding van de derde generatie : Mevrouw Gabriele Gebauer, de heer Rolf Beisse in de Raad van Toezicht en het College van Curatoren en Raad van Bestuur ondernemingsgroep (samengesteld uit Michael Kümpfel, Ulrich Schmidt en Bernhard Niklewitz)

 

CIJFERS

MEWA behoort tot de grootste textielservicebedrijven in Europa

Actief op 44 locaties in 13 landen

Begeleiding van 180.000 klanten in 23 Europese landen

Beroepskleding voor ongeveer 1.000.000 arbeidskrachten

980 miljoen poetsdoeken gewast per jaar

500 vrachtwagens in eigen wagenpark

 

ONDERSCHEIDINGEN

'Top 3' Duitse Duurzaamheidsprijs

Wereldmarktleider

Merk van de eeuw

 

KWALITEITSCONCEPT

Klanttevredenheidsenquêtes

Servicemanagement

Leveranciersenquêtes

Medewerkersenquêtes

Interne en externe audits

Bedrijfsinterne competities

 

CERTIFICERING

ISO 9001 en 14001

RABC conform EN 14065

Care4Quality (in België)

 

ONZE SERVICEGEBIEDEN

Herbruikbare poetsdoeken

Beroepskleding

Businesskleding

PBM - persoonlijke beschermingsmiddelen

Voetmatten

Sanitairservice

Onderdelenreiniger

Textielhoezen

Olie-opvangmatten

 

LABORATORIUM

Eigen testlaboratorium voor permanente kwaliteitsgarantie van weefsels en componenten

Nieuwe onderdelen en steekproeven uit het bestand

Maandelijks 1.759 onderdelen in de hardheidsproef

 

WORLD WIDE WORK by MEWA

Breed assortiment van de beste werkveiligheidsartikelen

Alles uit één hand

Nationale adviesdeskundigheid op het gebied van werkveiligheid

 

Dooren 105 - B-1785 Merchtem
T: +32 52 38 19 50 | F: +32 52 37 45 09
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  | www.toussaint.be
Contact: Erik Podoor


 

Industrieweg 122 E3 - B-9032 Wondelgem
T: +32 9 386 89 03 |  F: +32 9 387 00 96
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.bfh.be 
Contact: Bernard Hoste


 


BFH Protection N.V. is een leverancier van PBM’s (=Persoonlijke beschermingsmiddelen) en werkkledij.

Ons gamma bevat onder meer veiligheidsschoenen, laarzen, werkhandschoenen, gehoorbescherming, gelaatsbescherming, ademhalingsbescherming, veiligheidshelmen, werkkledij en wegwerpkledij.

De belangrijkste troeven van BFH zijn: het complete gamma, uitstekende verhouding prijs/kwaliteit, snelle leveringen  en advies.
Meer info vindt u ook op volgende website www.bfh.be


 

Spoelewielenlaan 8 - B-8860 Lendelede
T: +32 51 31 13 96 |  F: +32 51 31 28 36
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.proatwork.be 
Contact: Gunther De Smet


 

Platinastraat 110 - NL-7554 NB Hengelo
T.: +31 74 255 82 13 - F.: +31 74 243 27 34
www.hoffmann-group.com - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Contact : Jan Van Damme
Als Europa‘s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap verenigt de
Hoffmann Group zowel handelskwaliteit alsmede producent- en servicekwaliteit. Deze bundeling van krachten garandeert meer dan 135.000 klanten leverings-, kwaliteits- en productiviteitszekerheid op het gebied van gereedschappen alsmede optimaal advies- vanaf de individuele behoefteanalyse tot aan het efficiënte gebruik van het product. De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.500 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan 50 landen. In 2015 werd wereldwijd meer dan 1,1 miljard euro omzet behaald. De Hoffmann Group biedt, inclusief het eigen premium-merk GARANT, 75.000 kwaliteitsgereedschappen van de wereldwijd toonaangevende producenten. Met haar uitgebreide klantenservice en een TÜV-gecertificeerde leveringskwaliteit van meer dan 99 procent garandeert de gereedschapsexpert, waarvan de hoofdvestiging zich in München bevindt, de klant een betrouwbare en efficiënte samenwerking.


Op 1 augustus jongstleden presenteerde de Hoffmann Group de herziene 48ste editie van het vertrouwde naslagwerk. Voor het eerst maakt daar tevens een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) deel van uit. Dit assortiment is samengevat in een aparte catalogus, die op grote schaal door ervaren PBM-specialisten zal worden uitgedragen. Met een uitgebreid PBM-assortiment versterkt de Hoffmann Group haar positie als systeempartner voor de industrie: „De afgelopen jaren is bij onze klanten de behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen gestaag toegenomen”, vertelt Martin Reichenecker, directeur Marketing en Verkoop bij de Hoffmann Group. „We hebben de PBM-markt daarom onderzocht en het volgens ons beste portfolio samengesteld. Tegelijkertijd hebben we onze buitendienst in geheel Europa uitgebreid met PBM-adviseurs. Daarmee zijn we de enige aanbieder, die niet alleen kwaliteitsgereedschap en bedrijfsinrichting, maar ook een volledig assortiment PBM inclusief advies Europabreed in haar portfolio heeft.

 


 

Blankenweg 18 - NL-4612 RC Bergen op Zoom
T: +31 164 274 651 |  F: +31 164 274 655
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.weldas.com 
Contact: Gert-Jan Wisse


 

Weldas® is fabrikant van lashandschoenen en laskleding. Alle producten worden gemaakt in onze eigen fabrieken in China en Cambodja. Tevens hebben wij in Cambodja een eigen state-of-the-art leerlooierij. Door de voortdurende productontwikkeling en kwaliteitscontrole, ondersteund door proeven door lassers, heeft Weldas® een wereldwijde reputatie verdiend van de hoogste kwaliteit en meest innovatieve producten op het gebied van lashandschoenen en laskleding.

Weldas® verkoopt haar producten vanuit Bergen op Zoom aan gespecialiseerde las- en PBM handelaren over geheel Europa. 


 

Kerkstraat 40 - B-2430 Laakdal
T: +32 13 61 84 88
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.planeteurope.be 
Contact: Ann Dumon


Planet Europe NV is al meer dan 45 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsschoenen.

In juli 2011 heeft er een fusie/overname plaatsgevonden van de firma Gevavi uit het Nederlandse Zwolle. Dit bedrijf had reeds meer dan 75 jaar ervaring met het produceren en ontwikkelen van klompen, veiligheidsschoeisel, laarzen, ea functioneel schoeisel. Met meer dan 2000 verdelers beschikken Planet/Gevavi over een belangrijk markaandeel. De totale gezamenlijke opslagruimte bedraagt ± 10.000 m² en met een gemiddelde voorraadwaarde van ± 4 miljoen euro. 

Planet Europe en Gevavi realiseren samen een omzet van 16-17 miljoen euro en beschikken bovendien over heel wat expertise op het vlak van productie en ontwikkeling van veiligheidsschoeisel. Naast het schoeisel zijn wij distributeur van een aantal belangrijke merken zodat wij een PBM pakket kunnen aanbieden van kop tot teen.