Lisap - Groupe RG


Stationsstraat 22 a - B-1702 Groot-Bijgaarden
T +32 2 466 52 11 | F +32 2 466 81 57
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.groupe-rg.com
Contact: Jean-Baptiste Olbrechts


 

LISAP - Groupe RG, specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen, biedt u een aangepaste oplossing voor elke veiligheidsprobleem of voor elke welzijnskwestie.

LISAP maakt deel uit van de Groupe RG (Frankrijk) sinds 1999. Ervaring, reactiviteit, de wil om vooruitgang te boeken, hebben ervoor gezorgd dat de Groupe RG deel uitmaakt van de grootste marktleiders op het gebied van distributie en fabricatie van PBM’s in Europa. Meer dan 600 mensen maken deel uit van de Groupe RG en zetten hun kennis dagelijks in de praktijk om:

De Mens te beschermen op het werk.

Ongeveer 30 agentschappen in Europa zorgen ervoor dat er gericht en ter plaatse kan gewerkt worden.

Er zijn daarbij 4 fabricatiesegmenten eigen aan de Groupe RG onder de merknaam ERGOS : Brillen en Gelaatsbeschermers - Handschoenen - Veiligheidsschoenen - Kledij.

Als bevoorrechte partner van de grootste PBM-fabrikanten die zelf in hun domein tot de onbetwiste leiders van de wereld behoren, biedt LISAP - Groupe RG aan zijn gebruikers de grootst mogelijke concurrentiële slagkracht.