Peeters-Lambrechts

 


Pedro Colomalaan 3 - B-2880 Bornem
T: +32 3 889 42 68 | F: +32 3 889 66 65
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.peeterslambrechts.be
Contact: Liesbeth Rottiers


 Peeters-Lambrechts, groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen.

Omdat wij, als toeleverancier, een schakel zijn in de ketting van de veiligheid op de werkvloer schenken wij heel wat aandacht aan het aanbieden van kwaliteitsproducten MET service.

Wij trachten mee te denken, gepaste oplossingen aan te bieden, met andere woorden "een meerwaarde bieden aan het product.

* Wat zijn de noden van de werkgever en werknemers?

* Wat kunnen diverse fabrikanten bieden?

Nadat wij alles in kaart hebben gebracht offreren wij U de gepaste PBM´s aan de eerlijkste prijs. Onze jarenlange ervaring, productenkennis en maturiteit zorgt ervoor dat wij U "een betere kijk op veiligheid" geven.

Als exclusief invoerder van de HKS-veiligheidsschoenen, voor de Belgische markt, hebben wij gedurende vele jaren een mooie naambekendheid verworven. HKS staat voor kwaliteit, innovatie en ergonomie. Omwille van onze enorme diversiteit kunnen wij steeds de meest ideale oplossing aanbieden. Dit uiteraard altijd gekoppeld aan de beste prijs.

Tenslotte zijn het uw werknemers die uw bedrijf groot maken dewelke tijdens hun dagdagelijkse job dienen uitgerust te worden met de meest geschikte PBM’S service op maat, kwaliteit en gegarandeerde korte, levertermijnen.