Prosafco


Ovenhoek 2 - B-8800 Roeselare
T +32 51 26 86 86 | F +32 51 21 10 25
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.prosafco.be
Contact: Geert Massart


 

Bij Prosafco NV hebben we slechts 1 zorg: uw veiligheid op de werkvloer garanderen. Daar zijn wij als fabrikant en verdeler van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) uitermate goed in. Ons gamma gaat van handschoenen tot hoofdbescherming, van voetbescherming tot draagbare gasdetectie, van valgordels tot huidbeschermende producten. Kortom, als het over uw veiligheid gaat, kunnen wij het leveren.

Allerlei normeringen maken het kiezen van PBM’s minder éénvoudig. Onze jarenlange ervaring maakt van ons de aangewezen partner om u bij te staan. Door een adequaat voorraadbeheer en een eigen distributienetwerk kunt u erop rekenen dat de juiste producten op het gepaste moment bij u komen.

Naast ons uitgebreid assortiment aan producten bieden wij tevens een aantal complementaire diensten aan, om zo onze klant nog betere service te bieden.Zo kunt u bij ons terecht voor advies over bescherming tegen gassen en gevaarlijke dampen, bieden wij een opleiding aan op het gebied van valbeveiliging en kunnen wij het beheer van werkkledij volledig van u overnemen.

Ook voet-, gelaat- en gehoorbescherming op maat zijn diensten die Prosafco NV aanbiedt.


Communicatie naar de markt :

Prosafco neemt Stals & Co over.