Schaeps Orthopedie

Turnhoutsebaan 92-94 B-2100 Deurne
T +32 3 326 11 30
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.schaeps.be
Contact: Anne Schaeps


Schaeps Orthopedie is sinds 1934 o.a. gespecialiseerd in orthopedie en het vervaardigen van orthopedische maatschoenen, en dit in eigen atelier. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn orthopedische veiligheidsschoenen met steunzolen.

Schaeps Orthopedie maakt en levert individuele steunzolen op maat, (semi-)orthopedische veiligheidsschoenen, en op maat gemaakte veiligheidsschoenen conform de huidige wetgeving en met de nodige certificaten. Binnen dit gamma zijn diverse aanpassingen mogelijk zoals verschillende breedtematen, teenhoogtes en speciale uitvoeringen (e.g. voor diabetici).

Veilig kunnen werken is van uiterst belang voor uw werknemers; een goede veiligheidsschoen is dus geen overbodige luxe! Veiligheid en ultiem voetcomfort met een juiste pasvorm is hiervoor essentieel.

Met een aangepaste werkschoen en/of steunzolen kunnen pijnlijke voeten verholpen worden, wat het werkverzuim bijgevolg reduceert. Wat veel werknemers echter niet weten is dat de combinatie tussen schoen en steunzool gecertificeerd moet zijn.

Ons doel is om uw werknemers op een professionele manier te begeleiden en gerichte orthopedische oplossingen te zoeken waarbij de certificering gewaarborgd blijft. Hier zetten onze technische schoenexperts en ons professioneel team zich graag voor in.

De veiligheid en het comfort van uw werknemers staat altijd centraal; we bieden daarom al uw werknemers individuele aanpassingen en/of maatwerk aan.

Op deze manier creëren we een win-win situatie voor alle partijen.