Tractel

Paardeweide 38 - NL-4824 EH Breda
T: +31 76 54 35 135 | F: +31 76 54 35 136
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.tractel.com
Contact: Marian De Maeght


 


De Tractel® Group is wereldwijd een begrip voor hijstechniek en veilig werken op hoogte.

In 1941 bracht Tractel de Tirfor®, een hijs en trekmachine voor staaldraad op de markt, een revolutionaire uitvinding om makkelijk zware lasten te hijsen of te verplaatsen. Deze wordt tot op de dag van vandaag wereldwijd in grote aantallen gebruikt in allerlei toepassingen.

Tractel is blijven innoveren en heeft vele patenten op haar naam staan. Tractel® is een wereldwijde veiligheidsspecialist die betrouwbare, innovatieve en rendabele oplossingen voor het werken op hoogte en services levert. Deze oplossingen worden gebruikt in veel verschillende toepassingen bij eindgebruikers, specifiek binnen de Industrie, Bouw, Energie, Telecom en Infrastructuurprojecten. Tractel® oplossingsportfolio omvat: Hijs- en heftechniek, meet- en regelapparatuur, valbeveiligingsproducten & valbeveiligingssystemen. Daarnaast heeft Tractel® klanten in 120 landen, dochterondernemingen in 19 landen, 10.000 distributeurs verdeeld over de wereld en meer dan 1.100 medewerkers.


Communicatie naar de markt :

Tractel helpt werkgevers met valbeveiliging voor boven de 100kg

Vernieuwde tracpode driepoot, nu geschikt voor 150 kg : hier kan u het filmpje bekijken - Driepoot voor besloten ruimte

- Introductie van Tractel®'s nieuwe productinformatie- en traceerbaarheidsplatform - een interessante nieuwe tool die u direct toegang geeft tot de beschikbare technische informatie met betrekking tot uw product. 

 - Guard tracTM hekwerk - Een eenvoudige en snelle manier om uw dak te beveiligen zonder uw waterafdichting in gevaar te brengen.
Collectieve valbeveiliging
Leaflet Guard tracTM