uvex Arbeitsschutz


Home Office : Lintenberg 43 - B-3294 Molenstede (Diest)
M: +32 472 34 63 06
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.uvex-safety.be
Contact: Peter Meyer


 

UVEX, kortnaam voor UltraViolet EXcluded, heeft meer dan 75 jaar ervaring opgebouwd in gelaatsbescherming voor industriële en sportieve toepassingen.

Bescherming tegen mechanische of chemische risico’s gaat hierbij steeds hand in hand met het maximaal filteren van schadelijke UV-straling, en dit tot 400

Nanometer (uniek !) Met een zwaartepunt in research, development en productie van veiligheidsbrillen, is UVEX vandaag uitgegroeid tot een unieke PBM-fabrikant met een gamma "van kop tot teen"

Hiervan getuigen de modernste fabriek op wereldniveau inzake brillenproductie"made in Germany" (gebaseerd in Fürth, Duitsland), alsook een recent vernieuwde fabriek voor het vervaardigen van comfortabele veiligheidsschoenen(in Ceva, Italië), de uvex Profas handschoenproductie (in Lüneburg, Duitsland) en onze nieuwste collectie adembescherming silv-Air.

Dit alles maakt UVEX een in Europa producerende fabrikant die innovatieve,hoogwaardige kwaliteitsproducten aanbiedt. Voor onze klanten staan de deuren van deze productiecentra regelmatig open. Tegelijk verzorgen wij ook graag motiverende trainingen en voordrachten voor uw personeel in de UVEX Academy.