Van Heurck


Schaarbroek 1 - B-2500 Lier
T: +32 3 321 21 05 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.vanheurck.com
Contact: Dries Van Heurck


 


Toonaangevend in ontwikkeling, productie en verkoop van beschermende kleding, werkkleding, veiligheidskleding en technische textielproducten.

Het confectiebedrijf Van Heurck NV, opgericht in 1920, staat vandaag in de sector nog steeds bekend om zijn kwaliteit en flexibiliteit. Het is ons doel en onze uitdaging om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk in hoogwaardige professionele kleding te vertalen. Dankzij moderne technologie en de beste materialen is een constante kwaliteit gegarandeerd.

Onze productieafdelingen in Tunesië worden vanuit België aangestuurd.

De nauwe samenwerking en het wekelijkse transport garanderen een adequate afhandeling van het productieproces en een vlotte levertermijn.

Ons verkoopteam staat voor u klaar om uw plannen en de trends in de markt te bespreken en zo uw wensen in pasklare ontwerpen te gieten.

Workwear:

  1. Hoogwaardige industriële werkkleding
  2. Beschermende kleding en veiligheidskleding, zoals oa. Proban, Nomex, High-visibilit, Gore-tex® etc..,
  3. Horeca (kleding en tafellinnen)
  4. Andere PBM’s
  5. Medische kleding, kleding gezondheidszorg oa. OP-kleding, verplegerskledij, babykleding, bedlinnen etc.
  6. Vrijetijdskleding (hemden, T-shirts,...) etc

    Van Heurck ontwikkelt uiteraard ook Uw eigen imagekleding. Indien U uw kleding wenst te personaliseren, bent U ook hiervoor op het juiste adres. Van Heurck N.V draagt tevens zorg voor uw emblemen (borduurs, transferts etc.). Kwaliteit en Service zijn Van Heurck’s troeven en hebben bijgedragen tot het huidige succes !